joi, 5 februarie 2015

ca sa ai pe ce taia

Fundul de lemn e un accesoriu nelipsit din "trusa" mea. Indiferent ca ies pentru o zi sau o luna, la munte sau pe dealuri, paduri sau oriunde merg, in orice sezon e foarte util.
Doar pe el tai cu cutitul, de le el si mananc.
Iti spun cum il folosesc, iar tu decizi daca "te prinde" sau nu.
Daca in cazul lingurii sau a canii snurul este optional, iar la cutit consider chiar ca m-ar incurca, in cazul fundului de lemn este esential. Pe asta chiar il atarn des la uscat.
Multiple intrebuintari am mentionat si la alealalte pe care le-am facut asa ca nu voi repeta acum.
Insa mentionez ca o parte o folosesc strict pentru taiat si mancat de pe ea si o pastrez curata , iar cealalta o folosesc si ca sa pun oala, primusul, etc.
De aia vezi ca in primele poze o fata a fundului de lemn are ceva model, iar cealalta nu. Asta si ca sa-ti fie si mai usor.
Da. E din lemn de frasin, e mic, subtire si usor, dar suficient de rezistent cat sa te tina ... poate toata viata.

Niciun comentariu: